top of page
  • Yazar

Dişi kedi kısırlaştırma fiyatı

Güncelleme tarihi: 11 Oca 2022


Kediler yaşam sevinçlerimiz olarak, hayatlarımızı paylaşmayı en çok istediğimiz evcil hayvanlar arasında yer alıyor. Kedi beslemek, yaşamın güzelliklerinin sürekli olarak farkında olabilmek, sorumluluk sahibi olabilmek gibi çok çeşitli avantajları bir arada sunan bir konudur. Bunun yanında onların yaşamlarımıza dahil olarak bizlere sağladığı yeni yaşam standartlarının, bir benzeri daha olamaz. Bu kadar güzelliğin yanında, onlarla paylaştığımız yaşamlarımızda, onların her türlü ihtiyaçlarına yanıt vererek dahil olmalarını da sağlamamız gereklidir.




Evimizin önemli bir ferdi olarak, pek çok ihtiyacı olan dostlarımızı yalnız bırakmamız gerekiyor. Kediler özellikle üremeye kodlanmış, bu amaç doğrultusunda yaşayan bir iç güdü özelliğine sahiptir. Bu sebeple evcil kedilerin kısırlaştırılması, onların yaşam konforları açısından da büyük bir öneme sahiptir. Dişi kedi kısırlaştırma fiyatı ile erkek kedilerin kısırlaştırma operasyonları arasında, daha ileri tekniklerin kullanılması gibi bir fark bulunur. Bu sebeple de erkek ile dişi kedi kısırlaştırma operasyonlarının fiyatları değişiklik gösterir.


2021 Yılında kedi kısırlaştırma fiyatları


Dişi kedi kısırlaştırma fiyat olarak, erkek kedilerin kısırlaştırma operasyonlarından daha yüksek bedellere sahiptir. Bunu ana nedeni, dişi kedilerin kısırlaştırma operasyonlarının daha ileri teknikler ve uygulamalar gerektirmesidir. 2021 yılı içinde kediler için uygulanacak kısırlaştırma ücretleri işçin belirlenen liste şu şekilde;


  • kedi için dişi - bizlerle iletişime geçiniz

  • kedi için erkek - bilgi için bizlerle iletişime geçin


Erkek kedilere göre dişi kedi kısırlaştırma fiyat farkı, iki operasyonun arasında uygulama ve kullanılan tekniklerin farklı olması nedeniyle oluşur. Yukarıda bilginize sunduğumuz fiyatlar, İstanbul için geçerli olacak asgari fiyatlar olarak belirlenmiş durumda. Veterinerlik hizmetleri için belirlenen fiyatlar, Veteriner Hekimler Odası tarafından, her il için koşullarına göre farklılıklar gösterir. Bunun yanında yukarıda bilginize sunduğumuz fiyatlar, tüm şehirlerde aşağı yukarı benzerdir.


Tüm evcil kedilerin kısırlaştırılması, bizlere sağlayacağı yaşam konforunun yanında, onlarında kızışma dönemlerinde içgüdüsel olarak yaşadıkları pek çok sıkıntı verici durumdan kurtulmalarını sağlar. Bunun yanında oluşabilecek birçok farklı sağlık sorununun da, henüz ortaya çıkmadan engellenmesini sağlar. Bu durum kedi dostlarımızın daha mutlu ve daha uzun bir ömüre sahip olmalarına da katkı sağlar.


19.137 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page